El nostre equip

 

L’equip de cultourberlin té una llarga i variada experiència en l’àmbit turístic i de servei al client. Es caracteritza per la seva formació i capacitat comunicativa. L’atenció personalitzada que ofereix cultourberlin farà que el teu viatge sigui una experiència difícil d’oblidar!

Et presentem l’equip que t’acompanyarà durant la teva estada a Berlín.

MIL GRÀCIES!

 

 

 

Anabel

Quan va arribar el 2011, aquesta llicenciada en Història de l'Art, va quedar profundament impressionada per una ciutat on les cicatrius del passat encara són visibles en l'amalgama de cultures que suposa el seu present. Vine a passejar per la seva història amb ella!

Arnau

L‘Arnau és diplomat en Turisme i viu a Berlín des de 2005, quan va arribar gairebé per casualitat. Des de fa anys, treballa com a guia turístic, transmetent la seva passió pel passat i present d’una ciutat que és la història viva del segle XX.

Clara

Abans de trepitjar Berlín, aquesta politòloga ha estat vivint a Argentina i Uruguai. Des que ha arribat a la capital alemanya, gaudeix cada dia de la inacabable història de la ciutat i de la seva apassionant barreja cultural, ja més a prop de la seva ciutat natal, Barcelona.

Helena

Llicenciada en Filologia Anglesa i periodista, Helena va arribar a Berlín després de tres anys a San Francisco (Califòrnia). Amant del‘art, la cultura i la història, havia estudiant alemany i Berlín era ideal per a redescobrir Europa. No l‘ha decebut.

Javier

Després de 9 anys a Espanya, aquest argentí va sentir que era el moment de canviar novament d’aires i va recordar Berlín: capital de contrasts i en contínua transformació, que avui en Javier gaudeix recorrent, per a compartir la seva singular, viva i rica història.

Juan

Juan és un Llicenciat en Història enamorat de cada racó de Berlín. Aquest valencià de naixement gaudeix ensenyant la ciutat d’acollida i transportant al visitant a un passat que a vegades no està tan lluny com pot semblar.

Mariló

Mariló està unida al passat, present i futur de Berlin des de fa mès d'una dècada. Viatgera per Vocació, guia per convicció i propietària de tots els seus destins, la seva experiència li permet moure's amb certa soltesa per aquesta ciutat, que de moment segueix sent casa seva.

Marta

Marta és Diplomada en Turisme y guia turística oficial de Berlín. Va arribar a Alemanya l‘any 2010 després de treballar com a guia a Màlaga. Apassionada per la Història i per Berlín, una ciutat única que reuneix els episodis històrics protagonistes del segle XX.